Декор и дизајн за градежни објекти

Декоративни решенија

Пескареното калено стакло е префинето, со зачудувачки богат естетски ефект, меѓутоа е многу скапо а неговото одржување и чистење е тешко. Да се прават промени на пескареното стакло практично е невозможно.
Спротивно на тоа, LLumar декоративните фолии можат да го дадат истиот естетски ефект, но за пониска цена а одршувањето e лесно како и кај обичното стакло и може да се користат стандардни средства за чистење. Промени се лесно изводливи, што Ви овозможува да го обновите изгледот без да го менувате стаклото.
LLumar декоративните фолии се достапни во повеќе бои и дезени нудејќи стил и приватност без да го жртвувате природното светло, или Вашиот буџет.

Спецификација на карактеристики >>>

Енергетска ефикасност
Фатете чекор со новата иницијатива за заштеда на енергија. LLumar фолиите ја намалуваат потрошувачката на енергија во згради и возила, а со тоа и емисијата на CO2 во воздухот.

>> повеќе за автомобили >> повеќе за градежни објекти
Безбедност и сигурност
Во денешно време криминалот, вандализмот, тероризмот, природните непогоди и секојдневни несреќи се грда реалност. LLumar фолиите ви пружаат одлична можност да ја контролирате, па дури и да ја елиминирате опасноста и штетата што ја предизвикува скршеното стакло...

>> повеќе за автомобили >> повеќе за градежни објекти
Декор & Дизајн
Со декоративните фолии на LLumar како и со GrafiWrap Автомобилски & Декоративни фолии може да се постигнат неверојатни естетски ефекти за декорација и извонреден дизајн на било која сталена површина, парче мебел или на Вашето возило...

>> повеќе за автомобили >> повеќе за градежни објекти
FoliWorld
Трета Македонска Бригада 68
1000 Скопје, Р.Македонија
02 244 3883, 078 305 228
info@folii.mk
Понеделник - петок: 8:30 - 4:00
Сабота: 9:00 - 2:30

Менаџер за инсталација
Горан Антиќ
078 305 228
goran@folii.mk

FoliWorld on Facebook
Индустриски партнери на LLumar