Енергетска ефикасност Фатете чекор со новата иницијатива за заштеда на енергија. LLumar фолиите ја намалуваат потрошувачката на енергија во згради и возила, а со тоа и емисијата на CO2 во воздухот.

>> дознајте повеќе за автомобили >> дознајте повеќе за градежни објекти
Безбедност и сигурност Во денешно време криминалот, вандализмот, тероризмот, природните непогоди и секојдневни несреќи се грда реалност. LLumar фолиите ви пружаат одлична можност да ја контролирате, па дури и да ја елиминирате опасноста и штетата што ја предизвикува скршеното стакло...

>> дознајте повеќе за автомобили >> дознајте повеќе за градежни објекти
Декор & Дизајн Со декоративните фолии на LLumar како и со GrafiWrap Автомобилски & Декоративни фолии може да се постигнат неверојатни естетски ефекти за декорација и извонреден дизајн на било која сталена површина, парче мебел или на Вашето возило...

>> дознајте повеќе за автомобили >> дознајте повеќе за градежни објекти
Индустриски партнери на LLumar