Контакт
Професионалните фолии за стаклени површини на LLumar се сега достапни и на Македонскиот пазар. На 01 Јуни 2013 година ФолиВорлд ДОО – Скопје стана член на семејството LLumar, како нивни овластени дистрибутери и инсталери за Република Македонија, што е потврдено и со соодветен сертификат.
Наскоро преку ФолиВорлд ќе Ви бидат достапни Атомобилски & Декоративни фолии на GrafiWrap, за чија дистрибуција деталите се веќе договорени, а обука за нивна инсталација ќе посетиме овој месец. За повеќе информации обратете се до нашата канцеларија: ФОЛИВОРЛД ДОО – Скопје Адреса: Трета Македонска Бригада 68, 1000 Скопје
Тел./факс: 02 244 3883
Горан Антиќ: 078 305 228
Емаил: info@folii.mk
Работно време: Понеделник - петок: 8:30 - 4:00
Сабота: 9:00 - 2:30
FoliWorld on Facebook
Индустриски партнери на LLumar