Безбедност и сигурност за градежни објекти

Безбедност & Сигурност

Исплатлива заштита

Во денешно време криминалот, вандализмот, тероризмот, природните непогоди и секојдневни несреќи се грда реалност. Направени од густ полиестер без примеси, споени со силни адхезивни средства, LLumar безбедносните фолии обезбедуваат оптичка бистрина, но и силна бариера која го задржува стаклото на место во случај на удар. Опасноста од разноразни парчиња носени од ветер, сеизмички потреси и случајни удари меже да биде значително редуцирана. LLumar безбедносните фолии се исто така идеални и за користење во густо населени области, каде прозорите или други стаклени површини се посебно иложени на кршење поради кражби или вандализам. LLumar безбедносните фолии се идеални и за примена на автомобилските стакла каде нудат ефикасна заштита од кражби или повреди при евентуални сообраќајни незгоди.

Флексибилна примена

Од големите компании до мали продавници, од угостителски објекти до образовни институции, примената на LLumar безбедносните фолии може да Ви помогне ги контролирате па дури да да ги елиминирате опасноста и штетите што ги предизвикува скршено стакло, на нови градби или во тек на реновирање.  Цврсти и чисти LLumar безбедносните фолии нудат широк спектар на соларни и естетски решенија и можат да ги задоволат потребите на било кој комерцијален проект.

Спецификација на карактеристики >>>

Енергетска ефикасност
Фатете чекор со новата иницијатива за заштеда на енергија. LLumar фолиите ја намалуваат потрошувачката на енергија во згради и возила, а со тоа и емисијата на CO2 во воздухот.

>> повеќе за автомобили >> повеќе за градежни објекти
Безбедност и сигурност
Во денешно време криминалот, вандализмот, тероризмот, природните непогоди и секојдневни несреќи се грда реалност. LLumar фолиите ви пружаат одлична можност да ја контролирате, па дури и да ја елиминирате опасноста и штетата што ја предизвикува скршеното стакло...

>> повеќе за автомобили >> повеќе за градежни објекти
Декор & Дизајн
Со декоративните фолии на LLumar како и со GrafiWrap Автомобилски & Декоративни фолии може да се постигнат неверојатни естетски ефекти за декорација и извонреден дизајн на било која сталена површина, парче мебел или на Вашето возило...

>> повеќе за автомобили >> повеќе за градежни објекти
FoliWorld
Трета Македонска Бригада 68
1000 Скопје, Р.Македонија
02 244 3883, 078 305 228
info@folii.mk
Понеделник - петок: 8:30 - 4:00
Сабота: 9:00 - 2:30

Менаџер за инсталација
Горан Антиќ
078 305 228
goran@folii.mk

FoliWorld on Facebook
Индустриски партнери на LLumar